Akershusgartneren blir en del av Green Landscaping Group

Akershusgartneren AS har fått ny industriell partner, og blitt en del av Green Landscaping Group AB.

Halvor Sjuve og Snorre Langeland startet Akershusgartnerenpå Kløfta i 2005. Nå har de 80 ansatte og omsetter for drøye 200 millioner kroner, og denne uka fikk de inn nye eiere, skriver de i en pressemelding.

- Vi har ikke hatt tanker om å finne nye eiere, snarere tvert imot. Men den siste tiden har Green kommet på banen, og vi har fått et skikkelig godt inntrykk av Green-konsernet, deres visjoner for drift og videre utvikling av selskapet, forteller Sjuve og Langeland i meldingen.

- De gir oss muligheten til å fortsette med det vi gjør i dag, men med en mer robust og kompetent eiermodell. Vårt valg av Green Landscaping Group AB som ny industriell partner og eier vil gjøre det mulig for oss å fortsette veksten fremover, med samme ledergruppe og ansatte. Vi føler oss fortsatt unge og friske og har ikke tenkt å pensjonere oss, slik at kombinasjonen av å bli en del av Green både på eiersiden og industrielt var avgjørende for vårt valg, legger de til.

Transaksjonen der Green Landscaping Group AB kjøper 100 prosent av aksjene i Akershusgartneren ble gjennomført 1. mars. De tidligere eierne i Akershusgartneren er nå deleiere i Green Landscaping Group AB.