Nye Mandal videregående skole, som er bygget i passiv standard, er ett av prosjektene som har fått pilotstatus gjennom Agder Wood.  Foto: Agder Wood

Agder Wood forlenget ut 2014

Det betyr at pilotprosjektene har mer å vise til når avslutningskonferansen for Agder Wood flyttes til 30. oktober.

– Da slår vi på stortromma og konkluderer med de 16 prosjektenes status og hva slags kunnskap vi kan hente fra dem i en heldags konferanse på UiA campus Grimstad. Sammen med dyktige foredragsholdere kommer vi til å snakke om bærekraftig byggeri som passivhus og nullenergihus, trebruk, prosjektering, vise detaljløsninger, eksempler og mye mer, skriver Agder Wood i en pressemelding.

Konferansen vil være tilpasset de som jobber med planlegging, prosjektering og oppføring av hverdagsbyggeri, og de som vil lære mer om hvordan bygge energismart etter nye byggeforskrifter som er rett rundt hjørnet.

Agder Wood er et program for utvikling av bærekraftige bygg i Agder. Utbyggere er invitert med til å bygge framtidsrettet med et sterkt fokus på energireduksjon og klimavennlige materialer.

Prosjektet eies av Vest-Agder fylkeskommune i samarbeid med Aust-Agder fylkeskommune, Fylkesmennene i Vest-Agder og Aust-Agder samt Husbanken Region sør.