AF tildelt hedersprisen på The World Demolition Conference

AF Decom ble tildelt hedersprisen under The World Demolition Conference i Amsterdam for fjerningen av krysseren "Murmansk".

Prosjektleder Øyvind Omnes og direktør for AF Decom, Eirik Wraal, presentere prosjektet for de nesten 300 deltakere som var tilstede på The World Demolition Award i Amsterdam torsdag 1. november.

AF Decom var nominert blant fem internasjonale entreprenører for "The Recycling & Environmental Avard". Den prisen gikk til ERM, men AF stakk istedet av med selveste hedersprisen under utdelingssermonien.

- Vi er meget fornøyd med at det utfordrende Murmansk-prosjektet har blitt lagt merke til og verdsatt også utenfor Norges landegrenser. For en seriøs aktør innen riving og gjenvinning er dette den høyeste annerkjennelsen vi kan oppnå. Det er en fornøyd organisasjon som i dag har grunn til å være meget stolt for mottatt pris og ikke minst for vellykket gjennomført gjenvinningsoppdrag i Finnmark, sier Eirik Wraal.

AF har fått oppgitt at juryen la vekt på følgende kriterier i utdelingen av hedersprisen: Profesjonalitet og kompetanse, AFs miljøstyringssystem, AFs tilnærming til resirkulering og kundetilfredshet i prosjektet.

Les mer om fjeringen av" Murmansk" her