AF Miljøbase Vats søker Engineering Manager

AF Offshore Decoms fremste styrke er evnen til å lede og gjennomføre store prosjekter. Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste ressurser for at vi skal nå våre mål. AF Offshore Decom har lang erfaring og gode referanseprosjekter. I tillegg besitter AF Offshore Decom en sterk entreprenørånd og innovasjonskultur. Vi er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats til verdens mest moderne mottaksanlegg for utrangerte oljeinstallasjoner. Kombinasjonen av gode dybdeforhold, basefasiliteter, et enestående kaianlegg og gode markedsutsikter medfører stor interesse fra rigg- og plattformkunder.

Firma AF Offshore Decom
FylkeRogaland
StedHaugesund - Nedre Vats
Søknadsfrist13.02.2019

AF Offshore Decom søker nå Engineering Manager til Miljøbase Vats, et av verdens mest moderne mottaksanlegg for utrangerte oljeinstallasjoner, med spisskompetanse innen rivning og kildesortering for gjenvinning av offshore-installasjoner, samt vedlikehold, klassifisering og oppgradering av boreskip. Vedkommende vil få en helt sentral rolle i ledelsen på basen, og rapporterer til plassjef.

  • Koordinere alle engineeringaktiviteter knyttet til onshore-riving av offshore-installasjoner ved Miljøbase Vats
  • Planlegge aktivitetene og videreutvikle organisasjonen innenfor engineering-området
  • Etablere engineeringplaner og engineering-dokumentlister
  • Identifikasjon og oppfølging av endringer med tanke på Scope of Work og kontrakt
  • Samarbeide med øvrig ledelse i Vats, både hva gjelder optimalisering av drift og nye og framtidsrettede løsninger

Stillingen har personalansvar for 5- 7 personer.

Kompetanse

Rett kandidat har relevant utdanning på minimum bachelornivå, og minimum to års erfaring med personalledelse. Videre er det vesentlig med relevant erfaring fra konstruksjon eller rivning fra verftsindustrien og/eller offshorebransjen. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse. Gode engelskspråklige ferdigheter, skriftlig og muntlig, er nødvendig.

Vi ser etter en løsnings- og mulighetsorientert person, med stor grad av planmessighet i sitt arbeid. Det høye aktivitetsnivået på basen setter krav til personlig egnethet; direkte, pågående, god naturlig autoritet med gjennomslags- og gjennomføringskraft er høyt verdsatte egenskaper.

Hvorfor AF og Miljøbase Vats?

Miljøbase Vats ligger i Vindafjord i Rogaland. Området kan by på flotte tur- og friluftsmuligheter. AF Offshore Decom kan tilby et godt arbeidsmiljø preget av trivsel og stolthet, i et selskap som tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Det tilbys konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser samt gode forsikrings- og pensjonsordninger. AF er videre kjent for sitt aksjeprogram, som mange ansatte har benyttet muligheten til å kjøpe seg inn i.

Basen har flere ukependlende ansatte. Det kan for rette vedkommende om ønskelig legges opp til tilsvarende fleksibilitet og arbeidstidsordninger.

Ved spørsmål eller behov for ytterligere informasjon, kontakt våre rådgivere i Hartmark Executive Search. Frode Bjørnæs på tel. 958 24 529, e-post fb@hartmark.no, eller Mari Midthaug, tlf. 901 11 403, e-post mm@hartmark.no

Søknadsfrist: Søknader vurderes løpende, men endelig frist 13.2.2019.

Søk stilling

Vis flere stillinger: