Illustrasjon: Dark Arkitekter

AF Gruppen bygger 87 leiligheter på Skedsmokorset

AF Gruppen har inngått avtale med Romerike Boligutvikling AS, et heleid datterselskap av BORI BBL, for bygging av boligprosjektet Husebyhagen på Skedsmokorset i Akershus.

Det skriver AF Gruppen i en pressemelding tirsdag.

Husebyhagen er et nytt boligprosjekt utviklet av Romerike Boligutvikling på Skedsmokorset i Akershus. Romerike Boligutvikling har utviklet prosjektet i samarbeid med Senior Norge, og retter seg spesielt mot boligkjøpere over 50, skriver AF Gruppen i meldingen.

Avtalen gjelder to byggetrinn som omfatter oppføring av 87 leiligheter fordelt på syv bygg med underliggende kjeller. Prosjektet planlegges gjennomført som en totalentreprise, og vil ha en anslått verdi på 234 millioner kroner før merverdiavgift.

Planlagt byggestart er tredje kvartal 2018, med forventet ferdigstillelse i tredje kvartal 2020, heter det i meldingen. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.

– Vi ser frem til å sette i gang arbeidene med dette flotte boligprosjektet. Romerike Boligutvikling AS er en ny kunde for AF Gruppen, og vi ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer, sier konsernsjef Morten Grongstad i AF Gruppen.