AF Bygg Østfold søker flere ledere til byggeprosjekter

AF Bygg Østfold har de siste årene satset i Follomarkedet og har i dag flere store prosjekter i drift i Follo. Vi bygger nå det nye Universitetet på Ås, Solberg Skole rett utenfor Ski og Helsehuset i Drøbak. Vårt markedsområde strekker seg fra Søndre Akershus og ned gjennom hele Østfold. Vi er en ledende entreprenør med bred erfaring fra offentlige bygg, næringsbygg, boligprosjekter og utbygging/rehabilitering av flere store kjøpesentre.

Firma AF Bygg Østfold
FylkeAkershus, Østfold
StedFollo / Østfold
Søknadsfrist02.06.2019

AF Bygg Østfold er en ledende entreprenørbedrift som gjennomfører store og komplekse byggeprosjekter i Østfold og i Follo. Bedriften er i vekst og ser nå etter flere dyktige ledere som synes det er spennende å arbeide med entreprenørskap innen større nærings- og boligprosjekter.

Vi søker etter ledere i flere kategorier:

  • Prosjektledere
  • Anleggsledere
  • Driftsledere
  • Nyutdannede ingeniører

Vi tror du kjennetegnes ved at du er nysgjerrig, liker utfordringer, samt trives med å få ansvar.

Du har høyere utdannelse og gjerne relevant erfaring fra bransjen, og ønsker å være med å utvikle AF Bygg Østfold videre. Du har bostedsadresse med relativt kort reisevei til Follo og Østfoldområdet og trives med til å jobbe i team, der du får stor mulighet for varierte ansvarsområder og oppgaver. Du må kunne kommunisere godt på norsk muntlig/skriftlig for å bli vurdert.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer hos en solid entreprenør. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Spørsmål om stillingene

Morten Midtskog

Direktør, AF Bygg Østfold

Telefon 900 84 911

Kristin Sørlie

Personalsjef

Telefon 950 48 814

Søk stilling

Vis flere stillinger: