AF Arctic søker maskinfører på doser/hjullaster

Med den erfaring og kompetanse AF Gruppen har bygget opp siden 1985, kan vi gjennomføre alt fra mindre til store og krevende anleggsprosjekter. Kundene er både offentlige og kommunale etater, samt større industriselskaper.

AF gir samfunnet nye veier, jernbaner, havner, flyplasser, anlegg for utnyttelse av vannkraft, anlegg for behandling av olje- og gassressurser, samt andre viktige anlegg for offentlig og privat virksomhet.

Vi har som mål å være våre kunders førstevalg og den ledende anleggsvirksomheten i Norge.

FirmaAF Arctic
FylkeSvalbard
StedSvea
Søknadsfristsnarest

AF Arctic AS har en driftsavtale med Store Norske Spitsbergen Grubekompani om transport, anleggs- og vedlikeholdstjenester i Svea. Kontrakten omfatter transport av kull, vedlikehold av veier, flyplass og annen infrastruktur i Svea.

AF Arctic AS har behov for å bemanne opp prosjektet med sesongarbeider på doser og hjullaster. I den forbindelse søker vi etter dyktige og fleksible maskinførere for lastesesongen juli - november 2014.

Kvalifikasjoner:

  • Må ha førerkort Kl C
  • Må ha maskinførerbevis klasse: M1 og M4
  • Ønskelig med maskinførerbevis klasse: M2, M3 og M6

Erfaring:

  • Må ha flere års erfaring på større anleggsmaskiner

Vi tilbyr:

  • Ordnede arbeids- og lønnsforhold
  • Rotasjonsordning 14/14.

Vi søker deg som er til å stole på og tar ansvar. Du kjennetegnes ved at du har yrkesstolthet, et høyt aktivitetsnivå og gode samarbeidsevner.

Kontaktinfo:

Svenn Bertelsen, Prosjektleder

mob: +47 909 75 415

SvennJorgen.Bertelsen@afgruppen.no

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: