ÅF Advansia trenger flere dyktige og engasjerte medarbeidere

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. De fleste av våre 280 medarbeidere jobber i team som representant for offentlige byggherrer i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. SHA er viktig og blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

For tiden bidrar vi i store og komplekse prosjekter som Kampflybase Ørlandet, Gardermoen OSL-T2, Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, LHL (Campus Gardermoen), rehabilitering av Stortinget samt flere utdannings- og idrettsbygg.

Firma ÅF Advansia
FylkeFlere fylker
StedTrondheim eller Lysaker/Oslo
Søknadsfrist14.12.2016

Vi trenger fortløpende dyktige og engasjerte medarbeidere innen følgende fagfelt, både til hovedkontoret i Oslo og vårt kontor i Trondheim:

  • Prosjektledere innenfor bygg, anlegg, el/automasjon, VVS
  • Byggeledere, både bygg og tekniske fag
  • Ingeniører innen teknisk sikkerhet
  • SHA-rådgivere/inspektører
  • Miljørådgivere
  • Fremdriftsplanleggere
  • Prosjektøkonomer

Hvem er du?

Du er faglig sterk og ønsker å bidra i videre utvikling av ÅF Advansia, slik at vi kan løse våre kunders behov stadig bedre. Du trives i team, samarbeider godt og spiller andre (leverandører/utførende) gode. Du kommuniserer tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig, arbeider systematisk og løsningsorientert og er en selvstendig pådriver i prosjektene.Vi ser primært etter deg som har master- eller bachelorgrad, samtidig som lang og relevant erfaring også er verdifullt og viktig.

Vi tilbyr

Vi søker deg som ønsker å bidra i videre utvikling av ÅF så vi kan løse våre kunders behov stadig bedre.

Vi kan tilby deg utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med høyt motiverte og dyktige kolleger, spennende prosjekter og utfordrende arbeidsoppgaver.

Om selskapet

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Vår base er i Europa men vår virksomhet og våre kunder finnes i hele verden.

ÅF - Innovation by experience.

SØK STILLING

Kontaktinformasjon

Hilde Bohinen
Hilde.Bohinen@afconsult.com

Vis flere stillinger: