Advokat


Mesta AS er Norges største og ledende selskap innen drift og vedlikehold av vei og har virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel. I tillegg har selskapet betydelig kapasitet og kompetanse innen elektro, anlegg, betong, fjell- og tunellsikring, rekkverk og veisikring, bro- og kaivedlikehold og jernbane.

Selskapet har ca. 1400 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på ca. NOK 3,8 mrd. Selskapets hovedkontor ligger på Lysaker i Bærum. For mer informasjon se www.mesta.no

Firma Mesta
FylkeOslo, Akershus
StedLysaker
Søknadsfrist03.01.2019

Vi søker en engasjert Advokat til et av landets største entreprenørselskap

Selskapsstaben holder til på Mestas hovedkontor på Lysaker, hvor Juridisk er en av flere fagenheter som tilbyr støtte til selskapets forretningsenheter. Juridisk enhet består i dag av én advokat.

Mesta søker nå en advokat for å øke kapasiteten til vår Juridiske enhet.

ARBEIDSOPPGAVER

Juridisk enhet i Mesta har fokus på å yte bistand av høy kvalitet og med en praktisk tilnærming til selskapets forretningsenheter. Som advokat i Mesta vil man jobbe tett både med de enkelte prosjekter og selskapets ledelse og stab.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være innenfor de juridiske fagområder, entrepriserett, kontraktsrett og offentlige anskaffelser, men det vil også være muligheter for utfordringer innen andre fagområdet, som arbeidsrett, fast eiendom og personvern.

Utover praktisk juridisk bistand i alle prosjektets faser, vil stillingen også innebære oppgaver innen opplæring/kursing, standardisering av beste praksis og oppfølging av ekstern juridisk bistand.

KVALIFIKASJONER

Vi søker etter kandidater med juridisk embetseksamen eller mastergrad. Kandidater bør ha minst fem års erfaring fra fagområdet entrepriserett og gjerne som advokat ved et advokatfirma eller i en større virksomhet.

Som personlige egenskaper vil vi vektlegge:

  • gode evner til å samarbeide på alle nivåer i selskapet
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • ønske om å utvikle Juridisk som støttefunksjon for selskapet
  • god evne til å arbeide selvstendig
  • god evne til å anvende fagkunnskapen på en forretningsmessig måte
  • ønske om å yte god service

VI TILBYR

  • Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling med mulighet for faglig og personlig utvikling.
  • Mesta har virksomhet i hele Norge. Stillingen gir derfor muligheter til å besøke gode kollegaer over hele det langstrakte land.
  • Konkurransedyktige betingelser

INFORMASJON

Stillingen vil rapportere til leder for Juridisk.

Ved spørsmål ta gjerne kontakt med Asbjørn Slåttå (leder for Juridisk) på telefon 476 46 234.

Søk stilling

Vis flere stillinger: