Advokat

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist15.11.2018

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid, grunnarbeid og veiservice. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter. Vi ser positivt på fremtiden og søker en erfaren advokat til vårt hovedkontor i Oslo for å jobbe tett på vår virksomhet og våre prosjekter.

Dine nye utfordringer

Dine arbeidsoppgaver hos NCC vil være varierte og du kommer til å få arbeide med en rekke juridiske fagområder, herunder entrepriserett, offentlige anskaffelser, fast eiendom og kontraktsrett.

Du vil også jobbe tett med andre advokater og jurister, både i forretningsområdet Infrastructure og ellers i NCC i Norge. Infrastructure har for tiden ni advokater, hvorav seks er lokalisert i Solna/Stocholm, to i Oslo og en i København. Din enhet er ansvarlig for å drive opplæring og holde seminarer i entrepriserett og kontraktstyring for kolleger i NCC. Enheten jobber også aktivt som en viktig del av det videre strategiske utviklingsarbeidet i selskapet.

Dine erfaringer og egenskaper

Vi søker deg som er utdannet jurist og har minst 5 års erfaring med entrepriserett, gjerne som advokat i en større organisasjon eller ved et advokatkontor. Erfaring med tvisteløsning, kontraktsrett, offentlige anskaffelser og kommersielle avtaler er nødvendig for denne stillingen. Vi er et nordisk selskap, og forutsetter at dine kunnskaper i engelsk og norsk er utmerket, både muntlig og skriftlig.

Vi ser etter en person som ønsker å jobbe tett på virksomheten i en rådgivende og relasjonsbyggende funksjon. Du trives med å jobbe selvstendig, er dyktig til å prioritere arbeidsoppgaver og kan håndtere mange type spørsmål og henvendelser innenfor ulike områder der du blir en integrert del av forretningsprosessene. Du har også evnen til å se viktigheten av at din rådgivning er effektiv, kort og konsis og praktisk nyttig.

Som person liker du å levere god service. Du er pålitelig, energisk og har høy integritet. Du trives med å jobbe i en organisasjon med høyt tempo og med korte tidsfrister, og er interessert i å bidra i organisasjonens og avdelingens utvikling.

Bli med å fortsett din utvikling hos oss!

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

Du vil ha ditt arbeidssted ved vårt hovedkontor i Østensjøveien 27 i Oslo, og stillingen rapporterer til Head of Legal i NCC Infrastructure.

Ytterligere informasjon

Vil du vite mer om rollen som advokat hos oss? Ta gjerne kontakt med Jessica Hellner, Acting Head of Legal tlf: +46 76 521 51 78, eller Siri Lockert, advokatfullmektig NCC Norge, tlf: +47 464 02 447.

Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.

Registrer din søknad og CV i vårt søkesystem innen søknadsfristen: 15. november 2018.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk her

Kontaktpersoner:

Jessica Hellner
Acting Head of Legal, BA Infrastructure, NCC AB
+46 76 521 51 78
jessica.hellner@ncc.se

Siri Lockert
Advokatfullmektig, NCC Norge AS
+47 464 02 447
siri.lockert@ncc.no

Vis flere stillinger: