Administrerende direktør

Hey’di er en norsk byggevareprodusent som tilbyr et bredt sortiment av sementbaserte støpemasser, membransystemer og spesialprodukter til bygg og anlegg. Hey’di har fokus på kundebehov og kontinuerlig produktutvikling, og er en ledende leverandør til byggebransjen innen sitt segment. Produktene selges gjennom landsdekkende byggevarekjeder, til proffmarkedet og til byggentreprenører. Hey’di ble etablert i 1968 og selskapets gründer eide og ledet selskapet frem til sin død i vinter. Hey’di er finansielt sterkt, har god vekst, og har en klar ambisjon om å forsterke vekst og markedsposisjon i årene som kommer. Virksomheten har drøyt 60 ansatte i Norge og Sverige, og har produksjon, lager og kontor på Frogner i Sørum, 30 minutter fra Oslo sentrum.

Les mer på www.heydi.no

Firma Hey´di
FylkeAkershus
StedFrogner i Sørum
Søknadsfrist03.06.2019

Vil du lede en norsk industrisuksess til nye høyder?

Vi søker en kommersiell og strategisk person til å lede Hey’di inn i en ny fase. Markedet endrer seg, og Hey’di er klar for å ta de grepene som trengs for å forsterke sin fremtidige markedsposisjon. Til å lede dette arbeidet er styret på jakt etter en ny administrerende direktør.

Blir du trigget av en slikutfordring? Vil du ta ansvaret for å realisere de nye eiernes ambisjoner? Vil du sette spor etter deg i bransjen? Da vil vi gjerne at du kontakter oss, så kan vi finne ut om vi har en god match. I første omgang kan du se om du kjenner deg igjen i noe av dette:

Du har relevant høyere utdanning og solid bakgrunn fra ledelse og forretningsutvikling i byggebransjen - byggevareprodusenter, byggevarekjeder, bygg-entreprenører – eller fra annen bransje med liknende verdikjede og markedsmekanismer. Videre har du solid ledererfaring fra virksomhet som har vært gjennom større endringer. Du har et strategisk blikk, og er samtidig operativ av legning. Du kommuniserer godt, er transparent og teamorientert.

Hey’di tilbyr en spennende topplederrolle i et finansielt sterkt selskap med solid merkevare og markedsposisjon. Du får muligheten til å vise at du kan løfte selskapet videre.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Harald Hjertø, tlf. 975 59 023. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 3. juni. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: