Administrerende direktør

Mesta er et landsdekkende entreprenørselskap og er en klar markedsleder på drift og vedlikehold av vei (DV). Selskapet har tre øvrige forretningsområder: anlegg (integrert i DV), elektro og spesialproduksjon. Selskapet har 1400 ansatte og en årsomsetning på ca. 4 milliarder kroner. Ved utgangen av 2017 hadde Mesta ordrereserver på 6,8 mrd. kr.

Firma Mesta
FylkeOslo, Akershus
StedLysaker
Søknadsfrist07.02.2019

Vi søker ny administrerende direktør som kan stake ut kursen og lede selskapet inn i en ny tid. Negative resultater skal snus. Den underliggende driften er god og arbeidet med å forbedre resultatene er i gang. Ny administrerende direktør skal se potensiale i markedet samtidig som selskapet forsvarer markedsposisjonen innen drift og vedlikehold.

Som en del av selskapets vekst- og lønnsomhetsstrategi har selskapet igangsatt utvikling og implementering av risikovurderings- og risikostyringsvektøy. Ferdigstillelse, videreutvikling og endelig implementering av dette blir en viktig del av ADs ansvarsoppgaver.

Det forventes at ny AD har relevant toppledererfaring med fullt P&L ansvar fra stor, kompleks forretningsvirksomhet, har ledet omstillingsprosesser og innehar solid forståelse for endringsledelse. For å kapitalisere på konsernets markedsposisjon vil det være naturlig for AD å videreutvikle og fortsette styrkingen av Mestas ledergruppe.

Den rette kandidaten er flink til å se muligheter og skaper resultater sammen med medarbeiderne. Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen er ønskelig, men ikke et krav.

Kvinner oppfordres til å søke.

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med vår rådgiver Aksel Norum i Korn Ferry på tlf. 480 79 972. Søknad og CV sendes snarest og senest 7.2.2019 til postoslo@kornferry.com

Enhver henvendelse vil bli behandlet strengt konfidensielt.

Vis flere stillinger: