Administrerende direktør til selskap under etablering

Bane NOR SF planlegger, bygger ut og driver det nasjonale jernbanenettet. Konsernet har om lag 4.500 ansatte og hovedkontor i Oslo. I forbindelse med konkurranseutsetting etablerer Bane NOR nå et heleid aksjeselskap som får ansvar for drift og vedlikehold.
Selskapet vil ha i overkant av 1000 ansatte, en omsetning på anslagsvis 1,5 mrd. kroner og være i full drift i løpet av våren 2019.

Firma Bane NOR / "Spordrift AS"
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

“Spordrift AS” vil være i full drift i løpet av våren 2019 og vil ha ansvar for å levere vedlikeholdstjenester til over 4.400 km med jernbaneinfrastruktur.

Vi søker Administrerende direktør til å etablere, lede og utvikle et selskap med mer enn 1000 medarbeidere som hver dag løser et svært viktig samfunnsoppdrag i en bransje i kraftig utvikling og endring. Selskapets første og øverste leder må være en visjonær og samlende organisasjonsbygger som evner å bygge kultur og struktur i tillegg til kommersielle strategier for videreutvikling av selskapet.

Du har høyere relevant utdanning og solid ledererfaring og dokumenterte resultater fra komplekse virksomheter. Operativ erfaring fra driftsorganisasjoner og /eller bygg- og anleggsbransjen er en fordel.

Interessert? Kontakt Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Jenny Homme tlf. 916 56 102. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad og CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: