Administrativ Driftsleder Kongsvinger

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeHedmark
StedKongsvinger
Søknadsfrist05.06.2019

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold er tilstede i hele landet, og til vår driftskontrakt Kongsvinger søker vi nå en dyktig driftsleder. Sammen med kontraktsleder vil du være ansvarlig for å følge opp driftskontrakten som strekker seg over nesten 80 mil i distriktet. Kontorsted er Kongsvinger og du må påregne reisevirksomhet i kontraktsområdet.

Arbeidsoppgaver

Som driftsleder vil en av dine hovedoppgaver være å skaffe oppdrag, følge opp og sørge for å gjennomføre disse i henhold til bestilling fra våre kunder. Arbeidet innebærer driftsplanlegging, prosjektstyring og rapportering og andre administrative oppgaver. Ditt ansvar er å følge opp dokumentasjonskrav fra Statens Vegvesen og sørge for at avvik dokumenteres og korrigeres. Du har ansvar for å følge opp at tiltak blir gjennomført og er i henhold til avtalte krav. Vi har behov for en ressurs som kan bidra til god planlegging og styring av kontrakten, samt bidra til å gjennomføre og koordinere følgende oppgaver:

  • HMS - oppfølging, rapportering og praktisk gjennomføring av HMS arbeid
  • Avvikshåndtering – rapportering og oppfølging
  • Fakturering
  • Bistå med økonomirapportering
  • Håndtering av dokumentasjon
  • Bistå leder med enkel personal- og lønnsadministrasjon

Du vil rapportere til kontraktsleder for prosjektområdet.

Kvalifikasjoner

Som driftsleder ønsker vi at du har relevant erfaring og gjerne utdanning gjennom fagbrev eller teknisk fagskole. Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i bransjen, og at du kan håndtere kontrakter slik at Veidekke etterlever plikter, ivaretar våre rettigheter og følger opp krav fra byggherre. For stillingen ser vi etter deg som er opptatt av å skape og ivareta gode relasjoner til våre kunder og samarbeidspartnere. Vi søker deg som har den praktiske bakgrunnen fra drift og som også liker å jobbe med administrative oppgaver. Du har god økonomisk forståelse, har gjerne erfaring med rapportering av både økonomi, HMS og avvik. Som driftsleder vil fungere som en støtte for leder, veivoktere og underleverandører. Du er driftig og løsningsorientert, og står på når det trengs å ta i et ekstra tak.

Profil

Du trives med å ha mange pågående oppgaver, er løsningsorientert og har stor arbeidskapasitet og arbeidsglede. Du er arbeider strukturert og har eierskap til dine oppgaver. Du samarbeider godt både internt og eksternt.

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Vi tilbyr

Om du blir med oss som driftsleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt og hektisk arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi tilbyr mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Spørsmål om stillingen kan rettes til prosjektleder Roy Nannings, mobil 407 61 939.

Søk stilling

Vis flere stillinger: