Administrasjonssjef og avdelingssjefer

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå. Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene. Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene. Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

Firma Sykehusbygg HF
FylkeTrøndelag
Søknadsfrist18.11.2018

Lederstillinger til Sykehusbygg Trondheim

Til ledergruppen i Sykehusbygg HF søker vi kompetente og erfarne ledere, som kan bidra til å utvikle en organisasjon med mye engasjement.

Vi ser etter kandidater med erfaring fra oppbygging og omstilling i offentlige eller private virksomheter, som brenner for gode løsninger.

Trykk på lenkene under for mer informasjon om stillingene:

Avdelingssjef - Rådgivingsavdelingen

Avdelingssjef - Kunnskapsutvikling

Administrasjonssjef - Sykehusbygg HF

Felles for stillingene gjelder:

  • Fast stilling
  • Lønn etter avtale
  • Pensjons- og forsikringsordninger gjeldende for Sykehusbygg HF
  • Arbeidssted på Sykehusbygg sitt hovedkontor i Trondheim

Søknadsfrist: 18.11.2018

For å komme i betraktning til stillingen må du trykke på stillingen du ønsker å søke på, og deretter søke via linken «Søk her». Du skal da fylle ut et skjema med personalia, samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med konstituert adm.dir. Bjørn Remen på telefon 977 29 133 eller Rådgivere i rekrutteringsselskapet Capus; Kristian Lennertzen (tlf: 916 16 073) og Nathalie Smulders (tlf: 470 83 841).

Vis flere stillinger: