Administrasjonskoordinator Kongsvinger

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeHedmark
StedKongsvinger
Søknadsfrist05.06.2019

Har du det som skal til?

Vi søker en pro-aktiv og selvgående administrasjonskoordinator til våre driftskontrakter innen veivedlikehold i Kongsvingerområdet.

Arbeidsoppgaver

Din viktigste oppgave er å være ansvarlig for kontordrift og være administrativ støtte for lederne i driftskontraktene. Vi har behov for en ressurs som kan bidra til god planlegging og styring av kontrakten, samt bidra til å gjennomføre og koordinere følgende oppgaver:

  • HMS - oppfølging, rapportering og praktisk gjennomføring av HMS arbeid
  • Avvikshåndtering – rapportering og oppfølging
  • Fakturering
  • Bistå med økonomirapportering
  • Håndtering av dokumentasjon
  • Bistå leder med enkel personal- og lønnsadministrasjon

Du vil rapportere til kontraktsleder for prosjektområdet.

Kvalifikasjoner

Du har relevant utdannelse og arbeidserfaring. Du må gjerne ha en praktisk bakgrunn fra drift og ønske deg inn i en mer administrativ rolle. Dersom du kjenner til krav og regelverk i bransjen vil det være en fordel, men det viktigste er at du kan sette deg raskt inn i nye ting og nye systemer. Det nødvendig at du er strukturert, har god tallforståelse og er en trygg databruker. Vi ønsker oss en kollega som kommuniserer godt med andre, både muntlig og skriftlig.

Profil

Du har god ordenssans og ryddig arbeidsmetodikk. Videre trives og drives du av å ha mange pågående oppgaver, er løsningsorientert og har stor arbeidskapasitet og arbeidsglede. Har du i tillegg eierskap til dine oppgaver og gode samarbeidsevner vil du passe godt inn hos oss.

Helse, miljø og sikkerhet er vårt viktigste fokus. Det er derfor avgjørende at du også tar ditt ansvar og bidrar til en god tilbakemeldingskultur slik at vi sikrer at alle kollegaer kommer like hele hjem fra arbeid hver dag.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk –Grensesprengende er viktige for oss, så det er det av betydning at du også kan stå for disse.

Vi kan tilby

En spennende stilling i et solid konsern med gode muligheter for utvikling i stillingen. Vi har et positivt og uformelt arbeidsmiljø hvor vi ser frem til å ta imot en ny kollega på laget.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil få mulighet til å eie egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen kan rettes til prosjektleder Roy Nannings, mobil 407 61 939.

Søk stilling

Vis flere stillinger: