- Vi har stort sett bare nasjonale kunder. Fremover vil vi følge kundene våre og levere der de har prosjekter, sier Ole Garnvik, adm. direktør i Acusto.

Acusto satser nasjonalt

Acusto har i stor grad satset på Østlandet - men blir nå landsdekkende.

Acusto er i dag en stor leverandører av bygginnredninger til offentlige og private næringsbygg på Østlandet. Nå tar selskapet en rekke grep for å øke konkurransekraften og bli en fullsortimentleverandør av systemvegger og himlingsløsninger til prosjekter over hele landet.

- Vi har stort sett bare nasjonale kunder. Fremover vil vi følge kundene våre og levere der de har prosjekter. Vi skal være en fullsortimentleverandør av produkter i hele landet. I utvalgte markeder, i første omgang Østlandet, vil vi også levere montering, forteller Ole Garnvik, adm. direktør i Acusto.

Acusto har hatt et datterselskap med navn Team Innredning, som har produsert og solgt systemvegger under egen merkevare. I forbindelse med den nasjonale satsningen skifter nå Team Innredning navn til Acusto Innredning og blir en rendyrket produksjonsbedrift. Alt salg av produkter fra fabrikken vil gå gjennom Acusto.

-Vi tar ut synergier på drift, organisasjon og kundeoppfølging gjennom et tettere samarbeid mellom de to selskapene. Vi gjør i tillegg organisasjonsmessige grep som gjør at vi får større kraft i salgs og markedsarbeidet vårt, forteller Garnvik.