Fra arbeidene ved Minnevika. Foto: Aarsleff

Aarsleff Ground Engineering utvider sin virksomhet i Norge

Aarsleff Ground Engineering har nå etablert Aarsleff Norge AS.

- Selskapets nyeste fundamenteringsvirksomhet med base i Norge skal imøtekomme behov og ønsker fra kunder på det nordvesteuropeiske markedet. Dette er organisasjonens sjuende avdeling, som kommer i tillegg til de eksisterende avdelingene i Danmark, Polen, Sverige, Tsjekkia, Tyskland og Storbritannia, heter det i en pressemelding.

Aarsleff har også tidligere vært til stede i det norske markedet, og har senest inngått kontrakt som underentreprenør for utføring av pelearbeid på Minnevika bru. Dette vil kreve ramming av 280 stålrørspeler med lengde opptil 60 meter, og konstruksjon av 17 fangdammer med en 19 meter lang spunt.

Aarsleff Norges nye kontor ligger i Råde i Viken.

- Aarsleff har stor erfaring med oppdrag over hele Europa, og det er uten tvil forretningsmessig fornuftig at vi nå utvider vår tilstedeværelse og konstruksjonskapasitet i dette området. Å ha et sterkt team med base i Norge betyr at vi nå er i en veldig god posisjon for å levere tjenester innen fundamentering til det norske markedet, sier Aarsleffs anbudssjef Marianne Borup Jensen meldingen.