25 millioner for hytte uten dusj og do

For 25 millioner kroner skulle man tro man fikk en luksushytte, men den gang ei; for 25 millioner kroner fikk en hyttekjøper på Tjøme verken do eller dusj.

Hytta ved Røssesund på Tjøme hadde en prisantydning på 23 millioner kroner, til tross for at det ble reklamert med utedo og ingen dusj. Det kom til budrunde om hytta, som nå er solgt for 25 millioner kroner, skriver Øyene.

- Perler som dette går raskt, men jeg er likevel overrasket over at det gikk så fort. Dette er prisrekord på Tjøme, sier megler Arnfinn H. Sørhaug hos Georg Solberg AS.

Med et boareal på bare 77 kvadratmeter, er det ikke store plassen på hytta. Men tomta er i en klasse for seg. Med hele 5 mål, tre strender, svaberg og gressplener har den nye eieren mer enn nok plass å utfolde seg på utendørs.

- Dette er en av de virkelige perlene. Sitter du på terrassen her, har du det fint. Dette er sjelden vare i ett av Norges mest attraktive områder, sier Sørhaug.
Det skal ikke være umulig å bygge ut hytta, ei heller å koble seg til vann- og kloakkanlegget. Men de 300-400 meterne å gå fra parkeringsplassen er det lite å gjøre med.