Pulsen var høy puls og god stemning i Isachsenløpet 2019. Foto: Isachsen

160 ansatte deltok på Isachsenløpet

Onsdag 28. august sto 160 Isachsen-ansatte klare på startstreken. Da startskuddet gikk av slo konkurranseinstinktet godt inn og pulsen holdt seg nok rimelig høyt igjennom den 5 kilometer lange løypa.

I en pressemelding opplyser Isachsen at løpet ble gjennomført på Furumo, Geithus. Skiløperen Amalie Honerud Olsen deltok også på løpet og ble en god drahjelp for de sprekeste Isachsere. Johan Kaggestad var med som utegående reporter.

Representanter fra MFIK stilte med fartsholdere, stilte banen til disposisjon og deltok i løpet.

Stemningen var svært god også etter løpet - deltakerne var godt fornøyd med egen innsats og mange hadde satt personlig rekord. I tillegg ble deltakerne møtt med grillpølser etter målgang, raskete mann og kvinne ble kåret og premier ble utdelt.

– Dette er et kjempebra tiltak, det er sosialt og bra for fellesskapet, mener Ole Anders som til daglig kjører lastebil. Dette gav mestringsfølelse og motiverer til å gjøre litt innsats også på fritiden. På spørsmål om han kommer til å delta på neste års løp er svaret klart:

– Selvfølgelig! Og jeg oppfordrer alle mine kollegaer til å delta. Det er jo lov å gå, så da er det ikke mange som har en god grunn til å la være, sier han.

– Å holde seg i form ved regelmessig trening og fysisk aktivitet gir mange positive effekter både for den enkelte og for oss som bedrift. Dette er et tiltak som vi opplever som både sosialt og samlende, sier daglig leder Nils Smetbak som denne gangen stilte som grillsjef ved mållinjen.

Om Isachsenløpet:

Isachsenløpet ble første gang gjennomført i 2018.

Løpet er 5 km langt og foregår på Furumo, Geithus.

Løpet er for alle Isachsen-ansatte, og man kan både løpe og gå.

Hovedhensikten er veien til mål – altså fysisk aktivitet over tid.