Finn Schjøll inviterer til fargefest

Også denne våren har Blomster-Finn svinget fargepaletten for Magnor Glassverk. Vasen «Boblen» kommer i 12 nye farger med sukkertøy som tema. (Bildekarusell)

Hage.no var tilstede da Magnor nylig viste frem sine produktnyheter for våren 2013 i Oslo.

Blomsterdekoratør og tv-kjendis Finn Schjøll har designet flere av produktene til den tradisjonsrike bedriften, og i år har den populære kuvertvasen Boblen fått en ny fargerik look under navnet Candy Collection.

Som en pose non-stop
– Dette en non-stop, sukkertøy, trix og mix. Vi må ha litt fargeglede i vintermørket mens vi venter på våren, sier Finn Schjøll til hage.no.

Han viser oss et gammelt bord med kulebein, som er malt knallgrønt og dekket med små vaser i alle regnbuens kulører. Årets kolleksjon består av både tette (opale) og transparente farger.

Boblen Candy er en 7 cm høy kuvertvase og kommer altså i 12 knallsterke farger. De seks opale er rød, oransje, gul, lilla, blå og grønn, mens de transparente er rød, oransje, rosa, lilla, blå og grønn.

– Her kan du velge din egen favorittfarge. Ta den som gjør deg aller gladest, eller kombiner og sett flere farger sammen, sier Finn Schjøll.

Håndlaget
Boblen Candy Collection 2013 er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. De bærer alle Finn Schjølls kjente logosignatur på kragen. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær.