Finn Schjøll satser på gull og stjerner

Gull og stjerner preger den nye vasekolleksjonen til Blomster-Finn og Magnor. I tillegg lanseres nyheten Stella Polaris. (Bildekarusell)

Høsten 2010 designet blomsterdekoratør og TV-personlighet Finn Schjøll vasen Boblen, og i 2011 kom kuvertvasen, kubbelysestakene, Spring Collection og Christmas Collection som alle ble en stor suksess.

Nå lanserer Blomster-Finn årets nye høst- og julekolleksjon, hvor temaet er stjerner!

Årets utgave av Boblen-vasen er leveres i seks varianter: De tre julefarvene rød, lilla og hvit samt tre klare vaser med stjerner i gull, sølv eller frost.

Boblen Christmas Collection er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. De har alle et eget uttrykk og bærer Finn Schjølls kjente logosignatur på kragen.

Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Vasene er klassiske og elegante, og de brede kragene åpner for dekorvariasjoner. Dette er vasene du bruker om og om igjen, heter det i omtalen fra produsenten.

Satser på stjerner
Årets nyhet er en egen serie under navnet Stella Polaris. Det er stemningsfulle produkter i glass og porselen, som egner seg godt som f eks gaver.

Telykten leveres i tre varianter; klar, sølv og gull.

Stella Polaris porselen består av tre modeller; krus, skål og asjett. Her kan man velge mellom to farger; lyseblå med sølvstjerner eller varmbrun med gullstjerner.

Porselenet er er laget i feltspatporselen etter europeisk standard både med høy hvithetsgrad og styrke. Serien består av tre ulike modeller i blå eller brun variant.  De har alle Finn Schjølls kjente logosignatur.