Skjerme mot næringseiendom

Trenger noe for å skille og sperre innsyn fra næringsbygg til vår eiendom, samt for å hindre at barna løper rett ut. Tenkte på tujahekk, men vi bor på Tynset og her er det kaldt. Hva vil egne seg?

Hilsen Roar

Hei Roar

Hva med å sette opp en blanding av grønne vekster (f eks Buskfuru) og lévegg? Alternativ til Buskfuru kan være Junisøtmispel eller Svartsurbær. Både Junisøtmispel og Svartsurbær vokser fort og blir tett og fin, hvis du er flink til å klippe de ned de første årene. De er gode og herdige.

Se om du kan få kjøpt de som E-plante. Jeg tror dette er de buskene som blir tettest og som kan stoppe barna fra å løpe ut i veien samtidig som de tildels skjermer for innsyn.

Håper du synes noe av ovenståene er en god idé og at det kan bli en fin lébeplantning for ungene/innsynsskjerming i forhold til deres hage og utenforliggende næringsbygg.

Vil anbefale deg å kombinere det med lévegger. Du kan jo selv lage noen av rundstokker og armerings-netting eller du kan kjøpe noen fine på ditt nærmeste byggvarehus. Ønsker deg lykke til med prosjektet!

Med vennlig hilsen
Marit Næss Jørgensen