Raskere å trimme gresset

Forbedret kraftoverførsel gjør det raskere å trimme gresset.

26-04-2012 10:10

De nye 2012 hageredskapene fra Black & Decker er så effektive at det blir veldig vanskelig å rettferdiggjøre de bensinmotorene i standard størrelse for hager. 18V- gresstrimmere GLC1825L klarer ca. 30m2 på en oppladning. Det er nesten det dobbelte av tidligere generasjon 18V-gresstrimmer, som klarer ca. 16 m. Begge maskinene bygger på Black & Decker 18V batteriplattform, som deler 18V batteriplattform med en hel serie av andre 18V hagemaskiner. At GLC1825L er mer effektiv, tross samme batteri kapasitet skyldes den forbedret kraftoverførselen og kan dermed utstyres med mindre og mer energieffektiv motor, noe som igjen betyr at kjøretiden blir betydelig utvidet. Omsatt til kantklipping kan GLC1825L klare opp til ca. 1500 meter kantklipping på en enkel ladning. Klippebredde 25 cm, noe som er mer en nok til en mellomstor hage.

Selv for større hager, er det alternativer, som ikke bråker og gir røykutslipp. GL3630L er en 36V gresstrimmer med 30 cm klippebredde, to energibesparende egenskaper, ECO MODE for maksimal kjøretid og TURBO MODE for maksimal effekt. Med ECO MONDE klarer den hele 2500 meter kantklipping på en oppladning, noe som nesten er nok til enhver hage. Akkurat som sine søskene, er den en del av en serie av hageredskaper som bygger på en batteriplattform av 36V.

Den nye kraftoverføringen kalt E-drive fås også til våre gressklippere og hekksakser. 2012 sortimentet finnes i butikkene fra og med april.

Black & Decker er en ledende global virksomhet av elektrisk håndverktøy til konsument og industribrukere. Virksomheten tar også for seg hage- og husholdprodukter samt Piranha tilbehør og DEWALT for proffesionelle brukere.