Ny hagebok: Slik lykkes du i hagen

Hva bør du gjøre i hagen, og når bør du gjøre det? Den nye boken Norsk hagekalender gir deg praktiske råd, tips og ideer om hagebruk gjennom hele året.

Arild Sandgren har skrevet den nye hagekalenderen, som presenteres under Hagemessen på Lillestrøm 13-15. april.

Kommer sommeren og vekstsesongen ofte litt brått på deg uten at du har fått gjort hagen klar og sådd frø i tide? Eller er du så ivrig at frø, spirer og vekster blir ødelagt av frost? Er du fersk hageeier og lurer på når du skal gjøre hva i hagen?

Denne hagekalenderen gir deg svaret på det meste, ifølge en pressemelding fra Tun Forlag, som gir ut boken.

Måned for måned forteller boken hva du både kan og bør sette i gang med ute i hagen. I motsetning til utenlandske oversatte hagebøker tar denne boken spesielt hensyn til norske klimatiske forhold.

- Hagekalenderen kan gi deg svar på noe, men ikke alt. Til det er hageverdenen altfor komplisert og omfattende. Men hagekalenderen vil forhåpentlig inspirere deg til å være mer ute i det grønne og dermed også til å få mer orden i bed og buskas. Det finnes alltid noe som kaller ute i hagen, i januar så vel som i juli, skriver forfatter Arild Sandgren i forordet.

Møt forfatteren på Hagemessen
Hagekalenderen lanseres under Hagemessen på Lillestrøm søndag
15. april. Der treffer du forfatteren for tips og råd på Tun Forlags stand.

Boken er på 160 sider.

Boken er også en av premiene i hage.no's store vår- og hagequiz, som starter torsdag 12. april. Les mer om konkurransen her.