Mester Grønn åpner utemarkeder

Denne våren åpner Mester Grønn åtte utemarkeder på utvalgte kjøpesentre. Dette for å tilby kundene et utvidet sortiment til balkong, terrasse og hage, heter det i en pressemelding fra blomsterkjeden.

Blomsterglade kunder vil få et godt utvalg av sommerblomster, stauder, vintergrønt, hageredskaper, jord og pleieprodukter, og hver uke vil det være noen ekstra gode kupp på utvalgte blomster, heter det videre i pressemeldingen fra Mester Grønn.

Kjeden har fokus på å selge godt utviklede planter av god kvalitet, som skal være en pryd for øyet allerede fra det øyeblikket de plantes i jorda eller i en krukke på balkongen.

Utemarkedene vil være plassert lett tilgjengelig på de utvalgte kjøpesentrenes parkeringsplass slik at årets sommerblomster kan handles inn samtidig med andre innkjøp på senteret. Det vil derfor ikke være nødvendig å reise langt for å kjøpe inn blomster og utstyr til hagen. Store sekker med jord og planter kan enkelt løftes rett inn i bilen.

Utsalgsstedene skal etter planen åpne torsdag 19. april og være åpne frem til rundt St. Hans. Den siste helgen i april og gjennom hele mai holdes det åpent på søndager og helligdager.

I tillegg til de åtte utemarkedene vil det også være noen mindre utsalgssteder som følger senterets åpningstider. Disse minimarkedene vil ha et noe mindre sortiment enn de store utemarkedene, men vil fortsatt ha et godt utvalg av blomster til balkong, terrasse og hage.

Utemarkedene blir å finne på disse sentrene:
CC Vest
Rortunet Kjøpesenter
Mosseporten senter
Amfi Borg
Wilberg Senteret
Morenen Kjøpesenter
Alna Senter
ReTorvet

Minimarked:
Down Town
Brakerøya
Romerikssenteret
Lambertseter (Oberst Rodes vei 42)