Åpnet hage- og fritidsmessen i Stavanger

Messegeneral Ole Geir Skjæveland i Ute-Fritid åpnet fredag 16 mars den store hage- og fritidsmessen i Stavanger.

Messen går av stabelen i Stavanger Forum denne helgen, og arrangøren samarbeider med Hageselskapet Rogaland, Norges Jeger- og Fiskeforbund og Stavanger Turistforening.

Hage.no er tilstede, og da dørene åpnet ventet ivrige rogalendinger på å slippe inn. De første formiddagstimene har det vært et jevnt tilsig av besøkende.

I hagedelen er det god variasjon av utstillere: Hagemøbler, blomster- og planteutsalg, sedum/grønne tak, stein- og betongprodukter, anleggsgartnere med utstillingshager, hageplanleggere, gårdsmat, pilfletting, solskjermingsprodukter, gjerder etc.

Hagedelen er samlet i en egen hall, mens jakt, fiske og friluftsliv går i en tilstøtende hall.

Hage.no kommer tilbake med flere reportasjer om enkeltustillere og nyheter på messen.

Hageselskapet med fagdag
Det norske hageselskap har lagt sin fagdag til messen lørdag 17. mars. Hageselskapet vil også markere starten på sin store Humle-kampanje, og inviterer i tillegg til foredrag med kjente hagepersonligheter som Yvonne Dengin, Gunnel Carlssson fra svensk TV og Tommy Tønsberg, redaktør i Hagetidend.

Også Finn Schjøll er ett av trekkplasterne på lørdagens program. Han skal holde blomstershow, i tillegg vil distriktsmesterskapet i blomsterdekorering gå av stabelen.

Det er med andre ord et variert program for hageinteresserte i Stavanger Forum denne helgen.

Arrangøren håper at mellom 15-20 000 skal ta turen innom messehallene i løpet av helgen.