Nye, nabovennlige hageprodukter

Husqvarna lanserer en helt ny serie batteridrevne hageredskaper, som kan gi mer fornøyde boligeiere – og naboer!

Da Husqvarna skulle utvikle sin nye batteridrevne produktserie var målet klart: bensindrevet ytelse – uten bruk av bensin, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Alle produktene i Husqvarnas nye batteridrevne serie har et lavt støynivå, lite vibrasjoner og er helt eksosfri i bruk.

Det utskiftbare batterisystemet lar deg bruke samme batteri på alle produktene i serien, noe som gjør de nye produktene både mer anvendelige og fleksible i bruk. Når du kjøper et produkt velger du selv om du vil kjøpe trimmerne separat eller som et kit med den best egnede laderen.

Støysvak gresstrimmer
Av de helt nye batteridrevne trimmerne som inngår i Husqvarnas første batteriserie er gresstrimmeren 136 LiC den tynneste og mest mobile.

I likhet med de andre produktene i serien har den et lavt vibrasjons- og støynivå uten noen direkte utslipp, noe som er spesielt viktig når det kommer til trimmere.

– En trimmer er et hageverktøy som brukes tett inntil kroppen din. Tidligere var dette synonymt med et litt forurenset arbeidsmiljø. Med den nye gresstrimmeren 136 LiC slipper du å puste inn forurenset luft, samtidig som den gjør arbeidet mer effektivt og ergonomisk komfortabelt, sier Oddmund Ihle produktansvarlig i Husqvarna.

Et av de største fokusområdene ved utvikling av form og design var vektfordelingen. Ved å fjerne vekten fra bensintanken ble det mulig å optimalisere balansen, i tillegg til å kombinere den med ergonomiske funksjoner for å gi en bedre brukeropplevelse.

Stillegående og miljøvennlig hekksaks
Den nye Husqvarna 136 LiHD50 får jobben gjort - uansett om du er en huseier, en gartner eller en anleggsarbeider.

– Vi har klart å kombinere mange innovative funksjoner i et helt nytt og unikt produkt. Dette er definitivt fremtiden for klipping av hekken, sier Oddmund Ihle, produktansvarlig i Husqvarna.

Med Husqvarnas nye 136 LiHD har vi skapt en ny og bedre hekksaks med bedre stabilitet som gir en intuitiv og smidigere måte å bevege seg på. Med 136 LiHD kan du svinge bladet nesten uanstrengt gjennom hekkene.

– All vår kunnskap og kompetanse ligger i denne maskinen, noe som kjennes fra det øyeblikket trykker på knappen. Det første du merker er at det er en bedre balanse i produktet i motsetning til andre hekkesakser som har nesten all vekt plassert foran ved håndtaket, sier Oddmund Ihle.

Dette er den nye 136 Lic trimmer
• Alle fordeler med batteri: Ingen direkte utslipp. Lavt støy- og vibrasjonsnivå.
• Trinnløs hastighetsregulering, trimmerhode kan rotere begge veier.
• Effektiv: Utstyrt med Husqvarnas Save ™-teknologi - optimalisert brukstid for å få mest mulig ut av hver batteripakke.
• Ergonomisk: Et godt balansert og lett produkt. Designet for minimal belastning i enhver situasjon.

Dette er den nye 136 LiHD50 hekksaks
• Ergonomisk balansert: Et unikt vektbalanse gjør arbeidet mindre slitsomt - og reduserer risikoen for belastningsskader.
• Lett: 4,6 kg. Inkludert batteri.

Utbyttbart batteri: Hekksaksen kommer med et kraftig 36V Li-Ion batteri som er fullstendig utbyttbar med alle de andre trådløse produktene i serien og gir deg 45 minutters bruk av gangen.

Hekksaksen kan kjøpes separat eller som et kit med den batteripakken som passer best og en rask lader som sikrer øyeblikkelig og kontinuerlig drift

• Effektiv: Utstyrt med Husqvarnas Save ™ teknologi – optimalisert brukstid for å få mest mulig ut av hver batteripakke til enhver tid.
• Alle batterifordeler følger med: ren bruk uten direkte utslipp. Lavt støy- og vibrasjonsnivå.