Ny og skreddersydd vase til orkidé

Finn Schjøll har i tillegg til vårkolleksjonen av vasen Boblen, også designet et nytt stettfat i samme familie, samt en helt ny orkidévase med det klingende navnet Wanda Rose.

Wanda Rose er navnet på den nye vaseserien som Finn Schjøll har formgitt for Magnor Glassverk. Denne ble nylig vist frem på Magnors vårlansering i Oslo, sammen med andre nyheter.

Vasene skiller seg helt fra Boblen med sin rustikke og håndverkspregede stil. Serien består av en orkidépotte/stormlykt, en rosevase og en lykt/kuvertvase.

Orkidépotten er 15 cm høy og passer også utmerket som stormlykt. Dekoren har elegante orkidéblader innpreget i krystallen.

Rosevasen er 23 cm høy og passer til alle type høye blomster. Dekoren består av vakre og diskret roseblader. Vasen kan også brukes til orkideer.

Lyslykten er 7 cm høy og egner seg som en liten kuvertvase. Dekoren er rustikk på samme måte som rosevasen. Alle delene er funksjonelle og nøye gjennomtenkt av formgiveren Finn Schjøll.

Wanda Rose er håndlaget, og formgivningen er inspirert av både orkidé- og roseblomsten.

Stettfat til mange formål
Nok en nyhet denne våren med Finn Schjølls design, er Boblen stettfat. Det passer til både blomster og kaker, og er 31 cm i diameter og 13 cm høyt.

Selve boblen, som er fatets fot, har samme størrelse som den minste vasen i serien. Fatet passer sammen med de klare vasene og kubbelysestakene i samme serie.

Boblen stettfat er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. Fatet bærer Finn Schjølls kjente logosignatur. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Stettfatet er funksjonelt og åpner for mange dekorvariasjoner med både blomster og kaker.

Les også: Fargesterke nyheter fra Finn Schjøll