Fargesterke nyheter fra Finn Schjøll

Nok en gang har Blomster-Finn svinget fargepaletten for Magnor Glassverk. Denne våren kommer vasen «Boblen» i seks nye, spreke farger.

Hage.no var tilstede da Magnor viste frem sine produktnyheter for våren 2012. Og i sentrum som alltid var hele Norges Blomster-Finn, som også denne gang har designet flere av produktene til den tradisjonsrike bedriften.

Hans mest kjente produkt er vasen Boblen, som ble lansert høsten 2010. Denne våren kommer den i seks nye, sterke farger; oransje, pink, lavendel, grønn, koboltblå og sort.

Her kan man velge sin egen favorittfarge, uten tanke på hva som er trendy eller in, mener Schjøll.

- Gå for magefølelsen!
Han slår et slag magefølelsen og ber folk følge sin egen personlige smak. Han oppfordrer samtidig til bruk av farger.

− Det er lov å ha det gøy når man skal gjøre det hyggelig hjemme, sier Schjøll og fortsetter:

− Stol på din deg selv og tre frem med din personlighet. Jeg vil at folk skal velge det de liker best, uten hva andre måtte mene eller det som bladene mener er trenden, sier Finn Schjøll entusiastisk.

− Damen som likte den oransje vasen best, kunne jo blitt Harry-stemplet på stedet, sier Schjøll.

Den knall oransje vasen i vårkolleksjonen er unektelig et blikkfang, og lyser opp på bordet med friske, røde tulipaner. En kombinasjon flere kanskje ville vegret seg for, men når signaturen er Blomster-Finns, ser det unektelig bra ut.

Håndlaget
Boblen Spring collection 2012 munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. De har alle et unikt uttrykk og bærer Finn Schjølls kjente logosignatur på kragen. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Vasene er fargerike og glade, og de brede kragene åpner for dekorvariasjoner.

Les også: Skreddersydd vase til orkidé

Hage.no kommer tilbake med flere nyheter fra Magnors vårslipp.