Norges håp i EM i blomsterdekorering

Blomsterdekoratør Anne Kine Opstad Pettersson fra Molde skal snart forsvare de norske fargene under EM i blomsterdekorering i Tsjekkia.

Anne Kine Opstad Pettersson har med seg Åslaug Nevstad Hildre som sin assistent. Begge to jobber i forretningen Molde Blomster, hvor også Opstad Pettersson er innehaver.

De to har planlagt og trent i månedsvis. De har til og med vært i Nederland og håndplukket de blomstene de skal bruke, meldes det på Interfloras egen blogg. De skal også bruke blomster og materialer fra Norge.

Europamesterskapet vil denne gang foregå i byen Havířov i Tsjekkia i perioden 31. august – 5. september. Selve konkurransen vil gå av stabelen  2. og 3. september, og hele seks oppgaver skal løses.

Se mer på denne linken: www.europacup2011.cz/en/

Anne Kine Opstad Pettersson er en prisbelønt blomsterdekoratør. I vår stakk hun avgårde med publikumsprisen under Nordisk Mesterskap, som fant sted i Oslo.

Tidligere i år hadde hage.no en reportasje om den kreative blomsterdekoratøren, hvor hun viser frem sin flotte terrasse i Molde. Les mer i Rosa terrasselykke med fjordutsikt.