Steng ute insekter og pollen

Det er fristende å lufte med åpne dører og vinduer når temperaturen stiger. Med den friske luften følger dessverre også et vell av mygg, fluer og andre insekter.

Med diskret insektnett fra Luxaflex blir det satt en effektiv stopper for de ubudne gjestene. Insektsnettene matcher boligens uttrykk og kan dessuten leveres som pollennett. Luxaflex pollennett stenger ute 97 % bjerkepollen og hele 100 % gresspollen. Endelig kan allergikere sove med vinduet oppe!

De lune sommermåneder betyr økt behov for frisk luft i hjemme, også at familiens terrasse og hage blir utnyttet som et forfriskende ekstra rom. Derfor er det fristende å la vinduer og dører stå åpne til langt ut på kvelden, men det er samtidig ofte en invitasjon til en hær av irriterende insekter.

For at holde krypene borte fra døren har Luxaflex derfor utviklet en rekke effektive insektnett, der det diskret uttrykket forener estetikk og funksjonalitet.

Lukk ut ubudne gjester
En åpen terrassedør er best når det skal hentes kalde drikker og lette retter til familien på terrassen. Og med en ekstra svingdør med insektnett fra Luxaflex er det nå ingen grunn til å bekymre seg for fluer, bier/veps og mygg i huset. Svingdøren kan monteres både innvendig og utvendig i døråpningen, og den er dessuten kjekk å avmontere etter behov, f.eks i vinterhalvåret.

Et både barne- og rullestolvennlig alternativ til å holde insekter ute er en unik plissédør, som fås med enten grått eller svart nett. Listene finnes i standardfargene hvit, brun og aluminium men kan mot pristillegg fås i alle RAL-farger.

Den beste vei til frisk luft i alle husets rom er åpne vinduer, og med et insektnett-rullegardin er det heller ingen sak, å holde insektene effektivt ute av f. eks sove- og barnerommet.

Hold pollen på avstand
Vår og sommerhalvåret er også forbundet med pollen i luften til stor plage for mange allergikere. Derfor har Luxaflex utviklet et spesielt nett, hvor pollen ikke kan trenge i gjennom. Dermed har det aldri vært lettere å holde sommerhuset eller hjemmet pollenfritt innendørs. Det allergivennlige nett kan monteres på både i faste ramme som fås i forskjellige varianter samt på sving- og skyvedør.

Pollennettet er testet og anbefalt av det internasjonale allergiforbundet.