Digitalt magasin for Hage2011

Det offisielle messemagasinet til Hage2011 på Lillestrøm i april ligger nå ute i digital utgave på våre nettsider. Det er hage.no / Byggeindustrien som står som utgiver.

Hage.no er en av samarbeidspartnerne til Hage2011 og har produsert det 36 siders magasinet som skal deles ut gratis på hagemessen på Lillestrøm.

I tillegg blir det distribuert til samtlige av Byggeindustriens 15 000 blad-abonnenter, som mottar magasinet som bilag i disse dager.

E-magasin
Allerede nå kan du lese hele magasinet i digital form gjennom vår e-magasinløsning på nett.

Det er første gangen Byggeindustrien og hage.no står som utgiver av dette messemagasinet

- Mediehuset Byggeindustrien følger hele verdikjeden innen bygg og anlegg. Vi mener at ingen prosjekter er komplette før hagen og utemiljøet er ferdigstilt. Derfor har vi bygget opp nettestedet hage.no, og derfor har vi laget dette messemagasinet til Hage 2011, sier sjefredaktør Per Helge Pedersen.

Smakebiter på innholdet
Magasinet inneholder reportasjer og artikler, samt komplett seminarprogram med oversikt over alle foredagene på messen. Disse er gratis for publikum og går i regi av Det norske hageselskap.

Her er smakebiter på noe av innholdet i magasinet:

Få eksperthjelp til dine hagespørsmål ved hage.no's hageekspert Marit Næss - Intervju med kjent hageblogger - Grønn utdanning - Byggvarehus satser på hage og utemiljø - Birøkt - Intervju med hagedesigner Darren Saines  - Plantehelse og plantevern ved Bioforsk - Se de beste blomsterdekoratørene i aksjon.

Ellers er det bred omtale av årets messenyheter og et intervju med Liv Opsahl i Det norske hageselskap.

Du kan lese hele magasinet her.