Det nærmer seg Hageglede i Bergen

Også Bergen og Vestlandet har sin egen hagemesse. Helgen 29. april til 1. mai er det duket for Hageglede i Grieghallen.

- Hageglede er en møteplass for de som ønsker den etterlengtende våren velkommen. Her får du med deg kunnskap, nyheter og inspirasjon som du kan ta med deg hjem til en stor hage – eller til din lille balkong, sier prosjektleder Gerd Grieg.

Det vil være rundt 70 utstillere, og Grieg håper besøkstallet vil komme opp i 6-7000. Dette vil i så fall være en økning fra forrige år.

Det er femte gang denne messen arrangeres i Bergen, og Grieg forteller at mange av utstillerne kommer igjen år etter år.

Hollandske løker og knoller
Hollandske Dijkhof Flowerbulbs er en av utstillerne. Dette selskapet har spesialisert seg på salg av knoller, blomsterløk og stauder, og Grieg regner med at de vil trekke mye folk med et spennende og litt annerledes vareutvalg.

Pil i hjertet
- Pil i hjertet, som kommer fra Søgne, er også blitt et populært innslag på messen. De har med seg pil i mange varianter og med ulike farger, og har et stort utvalg, forteller Grieg.

Foredrag
Også i år vil det bli fagforedrag. Vi har både om hagedesign og spesialister på stein. Elin Rydningen fra Blomen Hageplanlegging vil komme med gode tips og ideer, sier Gerd Grieg.

For mer informasjon, blant annet utstillerliste og kart, se www.arenum.no.