Åpner restaurant for publikum under Ski-VM

Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk klipper båndet sammen med fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen og åpner publikumsteltet for Ski-VM i Holmenkollen førstkommende torsdag.

Ikke bare kan nordmenn håpe på suksess i skiløypene rundt Holmenkollen i forbindelse med verdensmesterskapet på ski i Oslo 2011. Også i restaurantteltet satser arrangøren på å gjøre seg positivt bemerket.

De to ministrene forestår i fellesskap den offisielle åpningen av publikumsrestauranten i Holmenkollen. Dette finner sted torsdag 24. februar kl 12.30 i Kollenbrølet kafé i Holmenkollen

Et eget matprosjekt skal sørge for det. Ski-VM grep raskt utfordringen landbruks- og matministeren ga dem fra åpningen av Norges stand på Grüne Woche i Berlin for et drøyt år siden. Og sammen med Fiskeri- og kystdepartementet og Innovasjon Norge har LMD bidratt med 2,3 millioner kroner til prosjektet.

– Bevisst brukt er mat et positivt virkemiddel også for å profilere VM på ski, sier Lars Peder Brekk. Han er imponert over og svært fornøyd med måten VM-arrangørene har grepet hans utfordring.