Blomster i matbutikkene

Tilgangen på friske blomster har vel aldri vært større. De typiske blomsterforretningene har fått en tøff konkurranse fra matvarebutikkene,fra byggevarehus og fra Plantasjen og hagesentra. Der bugner det med blomster ved inngangspartiene. For forbrukerne må dette være midt i blinken. Det er lett gjort å ta med røde roser eller gule tulipaner hjem i tillegg til melk og brød. Det er alltid populært.

 

Vi synes det er flott at utvalget er blitt så stort – og frem til jul blir det sikkert enda større. Det at folk flest har mer penger mellom hendene, gjør også at blomstersalget går opp.

Det norske folk elsker blomster – og slik vinteren nå er, er lengselen mot vår, varme, sol og blomster ekstra stor. Da er det godt å kunne ha en fin bukett på stuebordet. Snart er det tid for julegaver. For dem som har alt er det alltid plass til blomster.

Er det noen som har forslag til fine julebuketter, juledekorasjoner eller andre oppsatser er det bare å sende bilder til oss. Send bildene til firmapost@bygg.no