Hekk

Hei!

Vi har i mange år forsøkt å få plantet hekk rundt plenkanten, men det har ikke blitt til noe. Delvis pga av at vi ikke har klart å bestemme oss for hvilken hekk vi skal plante. Vi har naturtomt og ønsker derfor ikke at hekken skal være linjerett, den må kunne vokse litt fritt, uten å bli for høy pga utsikt. Rundt hele kanten er det vel ca 40 meter, med skråning ned til en mur på ca 1 meter. Det kan til tider være værhardt, vi bor på Nordmørskysten, og nordavinden kommer ofte snikende. Ønsker at hekken skal gi en fin/naturlig innramming av plen/tomt og at den skal gi litt ly. Plenen er forholdsvis stor, men vi har ikke fått plantet noe særlig med planter/busker ennå. Vi er usikre på hvordan vi skal ha det og kunne tenkt oss noen råd, ev tatt kontakt med anleggsgartner for få en skikkelig plan over tomta og det videre arbeidet. Tar du ev på det et sånt oppdrag?

Hilsen Evy

Hei Evy

Jeg kan gjerne hjelpe dere med planlegging av tomten; ta kontakt med meg på marit@hageplanlegging.no og henvis til denne mailen. :)

For å gi deg svar på spørsmålet om hekk, vil jeg tipse deg om at Kvitrogn er en flott plante å bruke som hekk og léplante på naturtomter.

Hører fra dere på mailen om dere trenger videre hjelp fra meg. Dere kan også gå inn på www.hageplanlegging.no for mer info.

Med ønske om en god påske! Vennlig hilsen fra Marit Næss