Klart for ny fotokonkurranse

Tusen takk til alle fotointeresserte som har sendt oss bilder til fotokonkurransen som hage.no arrangerer i samarbeid med fotofestivalen Nordic Light. Årets konkurranse er avsluttet. Premiering skjer på Nordic Light i månedsskiftet april/mai 2010. På grunn  av den store interessen starter vi allerede nå en ny konkurranse som skal gå til neste vår. Der er temaet Hus, Hytte og Hage.

Vi har hatt veldig mange besøk på de hagekarusellene vi har lagt ut i forbin delse med alle innsendte bilder. I den kalde og harde vinteren vi har vært gjennom, tror vi at det har vært sjelebot for mange å se på alle de flotte bildene. Da vet man at det kommer en ny vår og sommer.

Dette bidrar selvsagt til at vår hageside blir aktuell også i vinterhalvåret.

Nå begynner det å spire og gro, og til tross for at det mange steder fortsatt er mye snø, blir dagene lengre og nettene kortere. En dag vil snøen forsvinne, og forhåpentligvis blir det også snart varmere – og da kommer blomstene frem.

Snart blir det også Hagemesse på Lillestrøm, og på hage.no kommer oppdaterte artikler og nyheter hver dag. I sesongen vil vi hver 14 dag sender ut et eget nyhetsbrev fra hage.no til dem som melder seg på dette nyhetsbrevet og til dem som sender inn bilder til fotokonkurransen hage.

Vi vil også legge ut en egen hageguide på siden. Vi sitter med tusenvis av artikler om hage, og mange av dem gir gode råd og tips om hvordan man skal gå frem. Vi viser også til alle de gode svarene vår hageekspert Marit Næss har gitt og gir. Det er fullt mulig å søke etter opplysninger i vårt søkefelt. Det er mange som nå sitter og planlegger hvordan man skal ha det i hagen. Til tidligere man starter å planlegge, til bedre resultat får man. Men husk, il langsomt. Det lønner seg på sikt.

Vi har også mange nyttige tips i våre mange innslag på hage-TV.