Fotokonkurransen en suksess

Den fotokonkurransen vi kjører her på hage.no sammen med fotofestivalen Nordic Light er blitt er kjempesuksess. Tilstrømmingen av bilder har enkelte dager vært så stor at det har tatt noe tid før bildene er kommet på plass i våre oversikter. Og bildene strømmer fortsatt inn. Siste frist for å sende bilder er 1. mars.

 

Vi ber nå alle som har sendt oss bilder om å gå gjennom oversiktene for å se om det er noen av bilder som ikke er der. Men hundrevis av mailer og tusenvis av bilder som sendes frem og tilbake, er det fort gjort at noe mangler. Vi har også fått mange tomme mail – det vil si mailer hvor bildene ikke har vært med. Vi har sendt tilbakemelding om dette, men det er ikke alle som har reagert.

Vi kommer nå til å foreta en foreløpig vurdering hvor 100 bilder går videre. Disse bildene vil bli merket med 1 – 100 (uten navn). De skal legges ut slik at alle kan stemme på sitt favorittbilde. I og med at det er tre premier, vil vi be om at man stemmer på tre bilder. Dette kommer vi tilbake til.

En egen fagjury vil så til slutt ta sine valg. Disse valgene vil sees i sammenheng med de stemmene vi får fra dere lesere.

De beste bildene skal vises ut på fotofestivalen i Kristiansund – og det er også der de flotte premiene skal deles ut.

Det er selvsagt mye blandet drops blant de innsendte bildene, men det er også mange bilder som er helt fantastiske. Se selv.

Om man har deltatt i konkurransen eller ikke kan man få mange tips til hvordan man skal fotografere ved å gå gjennom bildene. Det er utrolig kreativitet bak mange av motivene. Noen bilder er i særklasse flotte.

Vi kommer til å lage nye fotokonkurranser etter dette. Dette kommer vi også tilbake til.