Mange flotte hager

Når man reiser rundt i vårt langstrakte land, kommer man over mange flotte hager. Hagestoff er også blitt populært i dagspresse og i ukeblad. Hver eneste dag kan man lese fine reportasjer fra praktfulle hager. Her er det mange tips man kan ta med seg. Nå er det selvsagt ikke alle som har tid og anledning til å satse på de store hageanleggene, men en liten hage kan glede stort den også.

Vanning er selvsagt er problem. Skjønt denne sommeren har hageeierne de fleste steder i landet fått god hjelp fra den som styrer regnet. Det er i alle fall veldig frodig de fleste steder.

For vår egen del har vi holdt oss på hytta på Nordmøre denne sommeren. Der er det nok å styre med etter en heller større ombygging. Det å få skikk på hyttehagen er selvsagt noe av det som gleder mest. Vi har en vegg fylt med roser - og snart får vi en til. Det er hundrevis av roser - og de blomstrer hele sommeren gjennom. Det er nesten for galt å dra fra et slikt sted.

Ellers har det gjennom hele sommeren strømmet inn med flotte hagebilder til vår konkurranse på hage.no. Det blir ikke enkelt å finne vinnerne her. Det er lenge igjen til fristen for innsending går ut. Har du et eller flere fine hagebilder - så send dem inn.