Ny design på hage.no

Til påske håper vi å presentere en ny og oppdatert versjon av hage.no. Dette vil gjøre denne siden enda mer populær og anvendelig. Det kommer også nye elementer inn på siden. I tillegg vil vi lage et opplegg med årstidene slik at det er lettere å finne frem til det som interesserer mest. Ellers merker vi nå på besøket på sidene at våren nærmer seg. Dette merker vi også på antall spørsmål som kommer inn. Snart eksploderer det i hagene - og da vil det bli full trøkk også på hage.no.

Den av de nye innslagene man vil finne på hage.no etter påske, er gjestekommentarer. Vi har sendt henvendelser til en rekke organisasjon er og institusjoner - og vi har fått en rekke tilbakemeldinger om at talspersoner fra disse vil komme med kommentarer.

Er det noen som brenner for å være med i en slik spalte - så ta kontakt med redaktøren. Det er viktig at den som har en kommentar holder seg til saken. Kommentaren skal være aktuell og interessant. Forhåpentlig vil slike kommentarer også bringe frem mye fakta og hage og hagestell. Ønsker du å være med i panelet så send en mail til php@bygg.no.

Vi har slike kommentarer på www.bygg.no.Dette gir en pekepinn på hvordan slike gjestekommentarer skal være.

Fortsatt ligger snøen tung på våre breddegrader, men sola stiger på himmelen - og vårluften kjennes sterkere og sterkere. Nå kan man bruke tiden til forberedelser og til planlegging. Vi har en fin tid foran oss.

Ellers er våre medarbeidere i full gang med å lage nye reportasjer. Vårt filmteam har laget en serie nye innslag til vårt populære Hage-TV.