Gratulerer til hageselskapet

Vi sender våre hjerteligste gratulasjoner til Hageselskapet som nå har feiret sitt 125 års-jubileum. Det er en livskraftig organisasjon som nå fortsetter det arbeidet Henrik Wergeland i sin tid startet. Hageselskapet har i dag en god ledelse, og vi er overbevist om at denne ledelsen vil føre hageselskapet trygt videre. Alle som er interessert i blomster og planter bør melde seg inn i Det norske hageselskap. Det vil ingen angre på.

Rundt om i hele landet er det lokallag som også gjør en stor og samfunnsmessig viktig jobb. Det å ha en hageflekk, eller om ikke annet en balkongkasse, kan gi mye glede i en travel og stresset tid. Blomster og planer gir avkopling og glede. Man kan følge hele syklusen fra de første spirer om våren, til blomsterprakten om sommeren og til avblomstring om høsten. Har man ulike blomster og planter kan man glede seg over blomster gjennom hele vekstsesongen.

På hage.no er vi opptatt av å ha et godt samarbeid med hageselskapet. Hageselskapet har også en egen nettside i tillegg til at de har et godt fagblad. Vi har allerede utvekslet en god del nyheter. Hageselskapet har bl a kjørt flere av de innslagene vi har på Hage-TV også på sine sider. Sammen er vi medarrangører på den store hagemessen som skal holdes på Lillestrøm i april.