Endelig har sola snudd


For alle hagefolk er det en velsignelse å vite at sola har snudd. Nå blir dagene lenger for hver dag som går. Vi har kommet inn i et nytt år med nye muligheter. Mange begynner igjen å tenke på hagene sine. Hagen ligger der så langt "vinterdød" og mange steder snødekt, men det har også sin sjarm. Snart begynner det å spire og gro - og i slike øyeblikk skjer det også noe med menneskene. Om noen måneder er det igjen liv og røre i hagen - og da blir det også liv og røre i menneskekroppen.

 

Nå mens man sitter og ser på småfuglene kan man drømme om hva som skal skje når våren kommer. Man kan planlegge nye bed, nye beplantninger eller hva det nå skal være. Om noen uker kan man starte med å så frø i krokker i vinduskarmen. De plantene som kommer, kan når tiden er kommet, plantes ut.

Etter hvert som sola stiger, vet vi at interessen også for hage.no vil øke. Vi har utover hele høsten og vinteren sørget for å oppdatere nettstedet jevnlig. Vi har fått masse hyggelige tilbakemeldinger om de videoene som er laget på Hage-TV, ikke minst når det juleblomstene. Vårt filmteam kommer med nye overraskelser også i det nye året.

Ellers har det kommet mange spørsmål til vår hageekspert Marit Næss. En liten bunke spørsmål er kommet inn nå også i jula. Om kort tid vil svarene komme.
Ellers vil vi hilse alle våre hagevenner et riktig godt nyttår!