Snart senker julefreden seg

Det har vært hektiske dager og kvelder i mange hjem de siste ukene. Tradisjonen med å stelle til jul sitter dypt i det norske folk. Det er båret hjem mye juleblomster for å pynte opp. Mange har også laget flotte dekorasjoner til bruk både ute og inne. På hage.no har vi samlet mye stoff om juleblomster. Vi er stolte av de filmene vi har lagt ut på hage-TV. I tillegg er det mye annet lesestoff med gode tips og råd.

 

Ellers er vi opptatt av å få til et enda bedre samarbeid med Hageselskapet. Vi samtaler om ulike samarbeidsmodeller. Uansett er vi overbevist om at vi finner frem til gode avtaler som opplagt vil være til vinnvinn for begge parter. Vi er også opptatt av å få til et så godt samarbeid som mulig med alle som er opptatt av hagestoff og blomster.

Vi ser ellers frem til Hagemessen til våren.

Byggeindustrien lanserer nye oppdaterte nettsider for bygg.no den 19. januar i 2009. Da vil en rekke nye tjenester bli lagt til nettstedet vårt. Når det gjelder hage.no og bygg.no/forbruker vil vi i løpet av våren komme med oppdaterte løsninger som gir enda flere muligheter.

Ellers vil vi ønske alle våre lesere på hage.no en riktig god jul og et godt nyttår!