Sytti nye rasteplassbord i Oslomarka

Friluftsetaten har anskaffet sytti nye rasteplassbord og er i ferd med å utplassere dem i Marka. De første tjue er allerede på plass på seks av sportsstuene. De resterende bordene blir satt ut i skogen i løpet av høsten.

 

På Sandbakken, Finnerud, Ullevålseter, Trollvannstua, Linderudkollen og Sinober var enkelte av utebordene blitt slitt. Nå har de fått nye utebord til erstatning for de gamle, heter det på nettsidene til Oslo kommune.

Også en del av bordene som står ute på rasteplassene i Marka, trenger utskifting. Det vil de få i løpet av høsten. Dessuten kommer det bord på enkelte steder der det tidligere ikke har vært et slikt rasteplasstilbud. Flere vakre steder med fin utsikt eller der det er andre gode grunner til å ta seg en pust i bakken, får nå et bord med benker.

Vi håper at turfolket hjelper til å passe godt på de nye rasteplassmøblene, slik at de får stå i fred og at mange får glede av dem.

De nye rasteplassbordene er produsert av den kommunale arbeidstreningsbedriften Arbeidstrening Oslo KF. Bordene er tilpasset rullestolbrukere.

Friluftsetaten regner med å få utplassert alle de resterende bordene i løpet av høsten.