Lekende lett trimming

Den nye hekketrimeren fra Bosch er lett og batteridrevet. 

Den nye AHS 52 LI hekketrimmeren fra Bosch uten strømledning veier bare 2.3 kilo.

For første gang Bosch har utnyttet fordelene med lithium-ion teknologi i en hekketrimmer. Dette praktiske hageredskapet har opptil 30 prosent lavere vekt enn vanlige ledningsfrie hekketrimmere. På en eneste oppladning har den en en arbeidstid på femti minutter, nesten 25 prosent lenger enn for vanlige ledningsfrie hekketrimmere, på en eneste oppladning.

En annen stor fordel er at batteriet ikke blir dårligere som følge av “batteriminne” eller selvutladning. Den nye hekketrimmeren fra Bosch er derfor alltid klar til bruk, selv etter flere måneders “vinterdvale”. En bonus i tillegg til dette er at batteriet som brukes I AHS 52 LI også kan brukes i mange andre Bosch power tools

Første hekketrimmer med “anti-locking system”
Den nye hekketrimmeren til Bosch introduserer også en ny type anti låsingssystem som sikrer uhindret progresjon når du jobber. Dette er en patentert Power-Tech funksjon som hindrer AHS 52 LI’s 52 cm lange skjæreflate fra å sette seg fast i grener.

Det mikroelektroniske systemet oppdager umiddelbart når hekketrimmeren ikke klarer å kutte gjennom en gren og justerer øyeblikkelig kutteretningen på skjærebladene. De laserskjærte og diamantslipte skjærebladene fortsetter automatisk å kutte i det samme hakket i grenen inntil grenen er kuttet av. Dette gjør at AHS 52 LI ikke setter seg fast og gjør at den kan klippe langt tykkere grener enn vanlige ledningsfrie hekketrimmere.

Smart tilbehør fremmer sikkerhet
Et stort utvalg av tilbehør gjør det mer praktisk å jobbe med hekketrimmeren. I tillegg til hansker, beskyttelsesbriller og vedlikeholdsspray, tilbyr Bosch kjedelås og Collecto – en avskjærssamler laget av lettvektsplast. Denne festes med to eller tre skruer avhengig av hvilken modell hekketrimmer du har, uten behov for bruk av verktøy. Når man klipper horisontalt samler Collecto avkuttede grener og hindrer at de faller inn i hekken.

I tillegg til enkel bruk, er sikkerhet viktig i utviklingen av nye produkter fra Bosch. Alle Bosch sine hekketrimmere har elektrisk kjedebrems, som sikrer at bladet stopper å kutte i samme sekund som man slipper tak i hekketrimmeren. Et optimalt tilpasset tyngdepunkt og ergonomisk utforming sikrer at den nye AHS 52 LI kan føres komfortabelt i enhver arbeidsstilling. Det T-formete, tohånds Softgrip safety håndtaket gjør hekketrimmeren like enkel å betjene enten du er venstre- eller høyrehendt. Til og med når du jobber med hekketrimmeren over hodet på steder som er vanskelig å nå er den trygg og enkel å bruke.