Mange kupp på hagesalg

Hagelagene rundt om i Norge arrangerer i disse dager hagesalg. Der kan man gjøre mange kupp. Vi var nylig på det arrangementet Nesodden Hagelag arrangerte på en lørdag foran Tangensenteret. Mye folk var kommet for å sikre seg godbitene.

 

Det bugnet av all salgs blomster og vekster. Dette er et årlig arrangement mange ser fram til. Det var tett med folk foran salgsbordene. De fleste var kanskje ikke klar over den blomsterauksjonen som formannen i hagelaget på Nesodden, Lars Wiggen, ledet. Der var det virkelig mange skatter - og mange gjorde skikkelige kupp. Man fikk kjøpt planter som ikke er i vanlig salg på et gartneri eller på et hagesenter. Dette er planter som ofte er avlet frem på Nesodden og som da tåler det klima og det jordsmonn som er der på en utmerket måte.

Vi vil anbefale alle å følge med i sine lokalaviser. Det å møte på et slikt hagesalg er noe av det mest lønnsomme man kan gjøre - og så er det skikkelige trivelig.
Nesodden Hagelag er ellers et av glansbildene til Norsk Hageselskap. Det har vært kåret til Norges beste hagelag. Dette skyldes selvsagt at det er veldig mange engasjerte medlemmer som hver og en har flotte hager.