Et blomstrende Britannia

Britannia Hotell i Trondheim må være et av Norges mest blomstrende hotell. Ikke bare har de Palmehaven som er 90 år i år, men nå har man tatt opp den gamle tradisjonen med å pynte opp med blomster både ute og inne.

 

For vel en måned siden ble det ansatt en ny blomsterdekoratør som på heltid har hendene fulle. Britannia Hotell kjøper nå mer blomster enn en middels blomsterforretning.

- I gamle dager hadde man egen gartner på Britannia, men etter at han sluttet for 15 år siden, var det alle andre som stelte litt med blomster. Men det gikk ut over andre gjøremål, og derfor bestemte oss for å ansette en egen blomsterdekoratør på full tid, sier hotelldirektør Frode Hofstad. Nå arbeider Marit Juul med blomster i alle fasonger.

Bare i Palmehaven er det 27 store dekorasjoner. Totalt er det 50 - 60 store dekorasjoner rundt om i hotellet og i de mange restaurantene og oppholdsrommene. Alle som besøkte Palmehaven 17. mai i år fikk med seg en enorm opplevelse. Da bugnet det med blomster. Men det er også blomster utenfor. Hele inngangspartiet er fylt med blomster.

Ja, til og med på toalettene er det blomster. Vi anbefaler et besøk.