Sommer-Oslo eksploderte

I uken før pinse eksploderte bokstavelig Sommer-Oslo. Etter en litt miserabel vinter, var det lenge kald vår, men så kom varmen. En føling av vår fikk vi faktisk den dagen nye hage.no ble lansert. Siden da har fargeprakten forandret hovedstaden.

 

Dessverre er det ikke alle i landet som har fått oppleve den himmelske gleden av å se at det blomstrer og gror slik store deler av det sørlige Norge nå opplever - i alle fall i lavlandet. Men snart kommer sommeren også til dere som fortsatt lengter.

På sin daglige vandring gjennom byen fra Pilestredet til Aker brygge, har redaktøren med sitt lille kamera fått med litt av stemningen og fargeprakten. Parketaten i Oslo er fantastisk flinke - og deres fantasi gjør et helt folk glad. Håpet er at vandalene ikke ødelegger det som nå forskjønner byen. Også Oslo opplever det mange større byer nå opplever - nemlig at folk stjeler blomster og planter fra offentlige bed for så å plante disse i sin egen hage. Hvilken hageglede dette kan være, forstår ikke vi.

Alle burde ta seg råd til å kjøpe sine egne blomster. Om ikke annet så går det an å kjøpe en pose frø. Det kan bli herlige blomster fra en slik pose.