Våren i London er flott

Nå er våren kommet også til deler av Norge, men i England er den kommet for lengst. Redaktøren var nylig i London, og han frydet seg over alt det flotte han så av blomster og trær.

 

Det som er forbilledlig i London, er hvor vakkert mange av hotellene gjør det både utenfor inngangspartiene og inne i selve bygningene. Det bokstavelig "bugner" av blomster.

Det gjorde det i alle fall på det store Grosvenor House som ligger i Westminster - like ved Hyde park. Nå er det ikke bare hotellene som sørger for å ha en fin fasade. Langs husveggene ut mot gatene er det ikke så mye plass til hager, men du verden hva man kan gjøre på en kvadratmeter eller to.

Ellers er det å vandre rundt i de store parkene i storbyene er fornøyelse. Der er det et folkeliv og en blomsterprakt mange steder som kan ta pusten fra en nordbo. Det å ta en tur i parken - det er sjelebot og medisin for stressede mennesker.

Bildene på denne siden er alle fra Grosvenor House - ute og inne. Gartneren ved dette flotte hotellet fortjener mer enn en rose. 

Er dere ute og reiser og tar gode hagebilder så send dem til php@bygg.no - så skal vi sørge for at flere kan glede seg når vi legger bildene ute på hage.no